U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

 

over mij

Sinds 2004 ben ik actief als beeldend kunstenaar. Mijn werk werd in verschillende musea tentoongesteld waaronder:

Gemeentemuseum The Hague

Hooghstate Museum Haastrecht

Museum De Fundatie Zwolle

 

Naast tentoonstellingen in musea, wordt mijn werk ook vertegenwoordigd door gallery 9, Amsterdam en gepresenteerd op kunstbeurzen waaronder:

KunstRAI, Amsterdam

Rotterdam Contemporary Art Fair

 

In 2016 werd Het Laatste Avondmaal tentoongesteld in Stedelijk Museum Zwolle tijdens de tentoonstelling Leven met aandacht. Dit geometrisch abstract werk, van bijna zeven meter breed en ruim één meter hoog bestaat slechts uit lichtabsorberend zwart en lichtreflecterend goud, zuiver goud, 24 karaat. Dat kan ook niet anders bij de figuur in het midden, zuiver goud... Gloria filio

 

In 2012 organiseerden componist Kees Wisse en ik een ‘stilteconcert met expositie’ in de wereldberoemde Sint-Janskerk in Gouda. ‘Sei still mein Herz’ ging in première, een stuk van 34 minuten met drie trompetten en een koororgel. Het stuk lag ingebed in ''Schmücke dich, o liebe Seele'' en ''Allein Gott in der Höh' sei Ehr'' van Johann Sebastian Bach. Het publiek kon tijdens de uitvoering een installatie van ‘Het Laatste Oordeel’ bekijken. Ook Het Laatste Avondmaal hing loodrecht onder een glas waarin ook deze maaltijd staat afgebeeld.

mensen die mij hielpen

Dick Bouwma, galeriehouder gallery 9, Amsterdam

Paul Brenninkmeijer, Rooms-Katholiek priester, Aartsbisdom Utrecht en iconenschilder

Studio Hoornbeeck, Rotterdam

kloosterkerk, Den Haag

Jaap-Jan de Rooij, Duo Passionate

RoosRos Architecten, Oud-Beijerland

Ede Veenstra-Hoogbruin, Life coach bij Q.Colori - werkplaats voor Queerschierig bezinnen, Hoorn